Română
English
Français

Despre noi

Prima intalnire cu lemnul am avut-o in1989 in Germania unde am inceput de la cea mai importanta faza in constructiile din lemn si anume debitarea bustenilor. Dupa doi ani si jumatate am revenit in Romania iar in 1994 am pus bazele primei noastre societati Sc Nutu SRL, domeniul de activitate fiind constructia de case din lemn.

In toti acesti ani am realizat nenumarate proiecte, de la cele mai elementare pana la cele mai complexe structuri si finisaje. Va invitam sa rasfoiti GALERIA noastra cu lucrari realizate.

In prezent suntem o echipa de 20 de persoane calificate si cu o cu experienta in domeniu de peste 10 ani. Impreuna tratam fiecare proiect cu interes personal si ne implicam in finisarea si ajustarea ideilor clientilor nostri pentru ca produsul final sa satisfaca ambele parti implicate in proiect. Ne plac provocarile si realizam cu succes si profesionalism cele mai interesante idei si concepti.

Noi nu avem proiecte standard , fiecare proiect este unic . In corelare cu cerintele clientului proiectam si prezentam cele mai inovative si sigure modalitati de construire .

Simte natura prin mainile noastre!